Maze de Boer
omschrijving

Tijdens de Artwalk Amsterdam is het thema dit keer Uitzicht. Bewonersverhalen over de binnentuinen in de Staatsliedenbuurt te Amsterdam zijn het uitgangspunt voor het ten toon te stellen werk.

Om mensen in het woonblok te stimuleren iets aan de tuin te doen wordt er op de Van der Hoopstraat 39 een overzichtelijke en complete lijn handgereedschap tentoon gesteld.
Bij De Blauwe Tuin kunnen omwonenden het gereedschap lenen om de tuinen achter de Van Der Hoopstraat onder handen te nemen.
De Blauwe Tuin is een aanvulling op het assortiment van de welbekende gereedschap en bakfietsverhuurder De Blauwe Duim op Van der Hoopstraat 49.

Foto's: Thomas Lenden
De Blauwe Tuin is mede mogelijk gemaakt door Gardena Nederland.

 

Recensie
NRC, 27 april 2007

Echo, 9 mei 2007

titel De Blauwe Tuin locatie Artwalk Amsterdam productie 2007
projects items FACTORY EDITIONS 1973 PRESS DEPTH OF FIELD #2 TRACE AFTER THE BUZZ PARENTHESIS STILL LIFE FAIR PLAY DEPTH OF FIELD QUINTET FISHING VLIET SOUND-ON-SOUND PLAYED RACK REFLECTION WHO CARES? PORTRAI BUMPER CAR UNDRESSED HET ATELIER WORK IN PROCESS REPLACED THIS SIDE UP OTHER SIDE OPEN ATELIERS 07 VISITORS [DE]CONSTRUCTIE DE BLAUWE TUIN EXPOSED UITVAARTCENTRUM OUTLINE VOORHEEN DE KERK MONO NO AWARE TIJDELIJKE HALTE: POST CS OPGELUCHT GESTEMD CINEMA CITRO√čNEN OBJECT: PORTIERSHUISJE IT'S MY PARTY WHITE ROOM SWING